Elke tijd heeft zo weer zijn eigen trends, zoals voor kleding, interieur en muziek. De stijlen van de badkamer zijn ook aan smaak en stijl onderhevig. Veertig jaar geleden kozen onze ouders nog voor bahama beige, maar die tijden zijn allang voorbij. De stijlen van 2023 zien er heel anders uit. Ben je benieuwd naar de trends van dit moment? Lees dan vooral dit artikel. 

#1 Lekker retro

De oude stijlen komen toch altijd weer terug en dat geldt voor de retro look. Sterker nog, de vintage stijl is zelfs populairder dan ooit. Kringloopwinkels worden snel leeg gekocht. De merken die de vintage stijl nabootsen zijn razend populair. Hoe ziet de vintage badkamer eruit? De vormen en kleuren verwijzen naar een tijd van vroeger. Ze zien er nostalgisch uit, maar wel met de combinatie van modern comfort. 

#2 Grafische groeven 

De groeven vind je vooral terug in het hout van de badkamermeubels. In deze badkamer wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en dat geeft het geheel een warme look. In deze badkamer kom je dus echt tot rust. Heb je nog niet echt een idee hoe dit eruit ziet? Kijk dan in de showroom van de sanitairwinkel voor inspiratie. 

#3 Sfeervol en kleurrijk

Kleur in de badkamer: dat kan gewoon in 2023. De keuze voor de juiste kleur brengt de perfecte sfeer in je badkamer. Je persoonlijke kleursmaak aanbrengen zorgt ervoor dat je nog lang naar alle tevredenheid gebruik maakt van je badkamer. Je herkent de badkamer aan de kleurrijk betegelde douches en het sanitair in bijzondere kleuren. 

#4 Het nieuwe grijs: greige

Heb je ooit wel eens gehoord van greige? De kleur ligt tussen grijs en beige in. Het is dus net wat pittiger dan beige, maar wel warmer dan het strakke grijs. Deze kleur is te combineren met heel veel andere kleuren. Het is dus een mooie en neutrale basiskleur waar je zeker nog jaren lang plezier van hebt. 

#5 Mooi en natuurlijk marmer

Hou je van een ultiem luxe gevoel in de badkamer? Marmer zorgt daar zeker voor. Het natuursteen wordt al heel lang gebruikt in de badkamer en is bijna niet kapot te krijgen. De hardheid van marmer zorgt ervoor dat het jaren mee gaat. Past echt marmer niet binnen je budget? Tegenwoordig zijn er verschillende materialen verkrijgbaar die erop lijken en niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen